Carinsko posredovanje – Špedicija

NAMI Logistika je jasno odredila svoj cilj, to je pružanje maksimalne podrške partnerima i optimizacija procesa u lancu snabdevanja kako bi se pomoglo klijentima u stvaranju konkurentske prednosti na tržištu. U tom smislu i uloga službe špedicije je vrlo jasna i određena je ciljem same kompanije. Sektor špedicije će preuzeti sve bitne procese čime partnerima-klijentima ostavljamo prostor da se fokusiraju na prodaju ili proizvodnju tj. na svoju osnovnu delatnost.

Naš tim pruža usluge špedicije svim našim partnerima koji skladište robu u našem logističkom centru. Time naši partneri imaju veliku prednost jer jednim telefonskim pozivom završavaju ceo lanac prilikom uvoza svoje robe i to od mesta utovara preko transporta, carine-granice, skladištenja robe preko carinskog skladišta do dristibucije iste preko našeg tima i to samo jednim telefonskim pozivom.

NAMI ŠPEDICIJA- OVLAŠĆENI PRIMAOCI ROBE

Novina u NAMI LOGISTICI u delu sektora za Carinsko posredovanje je rešenje Ministarstva Finansije- odsek Carina, gde se NAMI Logistici odobrava povlašćeni status OVLAŠĆENI PRIMAOC robe.

Šta to znači za Vas:
Velika privilegija u vremenu i skarćenim procedurama prilikom smeštaja vaše robe u naše Javno Carinsko Skladište. Sada vaša roba po prelasku granice RS ide parvo na smeštaj u naše JCSe.
Po završetku carisnkih procedura i prijavljivanja prispeća vozila pristupa se istovaru robe. Sve se završava za manje od jednog sata! Više se ne gubi više od pola dana, smanjujete troškove auto dana kod transportera a roba je već bezbedno uskladištena u propisanim uslovima u našem skladištu. Vozilo nakon sat vremena istovareno i slobodno za nove utovare. Iskoristite I Vi ovu privilegiju, smanjite sebi troškove I budite brži.