O nama

Preduzeće ‘’NAMI’’ d.o.o. je osnovano 1992. godine u Beogradu i uspešno posluje više decenija. Nalazimo se na ulazu u Beograd, neposredno uz autoput za Novi Sad, u samoj blizini buduće obilaznice Beograda kod Batajničke petlje i budućeg cargo centra Batajnica.

Na površini od preko 10000 m2 smeštena su četri logistička centra koja u celini posmatrano mogu da uskladište svaki proizvod.

U skldištu 1 hladnjača može se skladištiti zamrznuti proizvodi (zamrznuto meso, riba, morski plodovi, sladoled, voće i povrće, zamrznuta testa…),  u kombinovanom  skladištu 2 mogu se skladištiti proizvodi koji zahtevaju ambijetalnu temperaturu ili temperaturu na +0C,+4C do +8C ili -20C a u skladištu 3 se mogu skladišti proizvodi na ambijentalnom režimu, hrana za ljudsku upotrebu i drugi proizvodi kao sto je tekstil, bela tehnika, deterdženti ili kozmetika kao proizvodi koji se čuvaju na temperaturnom režimu od +4C do +8C u koji se smeštaju u zasebnoj rashladnoj komori. U skladištu 4 se skladište sirovine za prehambenu industriju ili hemijsku industriju, hrana za životinje itd…

Trenutno raspolažemo sa  ukupno 10870 paletnih mesta u visoko regalnim skladištima. Sva su skladištna opremljena visoko paletnim regalima, kompletno pokrivena AP tehnologijom  i RF tehnologijom,  opremljena WMS sistemom za upravljenje skladištem. Svako skladište ima novu skladištnu opremu! Skladištni viljuškari najnovije generacije marke Junghenrich, RF uređaje, utovarno – istovarne rampe i podizne stolove i specijalna softverska rešenja za skladištenje razne robe, a sve to uz moderan WMS softver renomirane kompanije “SmartBit” iz Beograda.

Cilj i moto kompanije je 4P - “Pouzdan Partner-Pravi Partner”. Mi želimo da omogućimo našim partnerima kompletan fokus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja, a da mi preuzmemo sve aktivnosti iz dela logistike kako bi zajedničkim snagama postigli njihove ciljeve tj. omogućili našim partnerima da se usresrede na njihovu osnovnu delatnost i na taj način došli do zadovoljnog krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi koji govore u prilog specijalizacije kompanija.

Naša želja je da Nami logistika postane jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u Srbiji u delu skladištne logistike, distribucije, špedicije i transporta. To postižemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u rešavanju i najsitnijih problema kao i kontinuiranim obukama i treninzima celog našeg tima. Na ovaj način u prilici smo da svim našim sadašnjim i budućim partnerima ponudimo strateško partnerstvo uz visok nivo znanja!